Jakie głośniki do... Land Cruisera

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • stevenpp
    Ambiente
    • 2009
    • 153

Witajcie!

Na początku zaznaczam, że dopiero od niedawna jestem posiadaczem Octavii 2.0 [AQY] SLX. Mam dziwny problem z klimatyzacją. Otóż działa ona tylko, gdy pokrętło od siły nawiewu ustawione jest na pozycję 1. W pozostałych przypadkach, tzn. 0, 2, 3, 4, światełko pod wciśniętym przyciskiem AC gaśnie i klimatyzacja wyłącza się (widać to przy pasku klinowym). Klimatyzacja manualna, jeszcze jej nie nabijałem.

W czym może tkwić problem?
  • Maru 123
    RS
    • 2008
    • 4660

co prawda skody już nie mam ale mam nadzieję że jeszcze mnie pamiętacie i podrzucicie jakieś propzycje :wink: :szeroki_usmiech

wymagania:

20cm
    2drożne
    do 2000zł

drzwi będa też wyciszane, jednostka to kenwood 5280

w O2 miałem DLS UP8i i byłem zadowolony :roll: czy dalej iść tą drogą? :roll:
    1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

• fernando
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 1890

Zamieszczone przez Maru 123
      w O2 miałem DLS UP6i i byłem zadowolony :roll: czy dalej iść tą drogą? :roll:
      Ja tam się nie znam na sprzęcie, ale grało to całkiem znośnie, więc może pozostaniesz wierny marce

Komentarz

• Maru 123
        RS
        • 2008
        • 4660

fernando, tym bardziej że od tamtego czasu te głośniki staniały od 600zł :diabelski_usmiech
        1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

• fernando
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 1890

Maru 123, ale Ty przecież jakieś większe montowałeś, z tego co pamiętam... Nie były to DLS UP8i?

Komentarz

• Maru 123
            RS
            • 2008
            • 4660

a tak tak masz rację o tych myślałem :wink: czyli rozmiar 20cm :wink:
            1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

• sew1981
              RS
              S_OCP MemberModeratorr
              • 2009
              • 10917
              • Fiat

Maru 123, dls bardzo godziwa firma ja mam x-programy 62 i naprawdę fajnie zasuwają, więc polecam zostać przy dls.
              Ale jakbyś chciał zmian jednak, to może morele? też chwalona marka, np takie:
              Morel Dotech Ovation 5  dwudrożny zestaw rozdzielny z serii Dotech Ovation. Przy budowie tej serii wykorzystano kilka z najnowszych osiągnięć technologicznych Morela. Dotech Ovation oferuje jakość, brzmienie oraz przystępną cen

do landa wchodzi w drzwi 200mm głośnik? szacun

Komentarz

• Ayu
                RS
                • 2009
                • 4154

Maru 123, myślałem nad zmianą u siebie 16- tek Focala i Nexus6 "kazał" kupić właśnie te DLS - UP8i, poza tym słuchałem uw Twojej starej jak to gra tylko pod Bolero i jest miodzio

Komentarz

Pracuję...